Medlemslogin

Søg

 

Den nuværende bestyrelsen består af:  

Michael Seide - Formand  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 21491868

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om Michael:  

Er efterhånden rundet de 45 år, og jeg har fisket karper i alle mine voksen år. Jeg elsker alt i og omkring karpefiskeriet, helt fra hemmelighedskræmmeriet til hysteriet omkring hvilket grej og bait, der skal bruges.

Har selv været ihærdig boilieruller, men i takt med at tiden er blevet mindre, og der aldrig har været så meget kvalitetsagn på markedet, bliver det nu kun til lidt håndrullet pop up.

Har ingen favorit vande, elsker alt fra små sniger vande til de helt store søer.

En udlandstur i ny og næ har trukket meget de senere år, og derudover er det mest blevet til hurtige hverdagsovernatninger i mellem job.

Noget jeg er meget taknemmelig for ved vores fælles hobby, er de mange venskaber og kontakter, som dét har givet mig igennem årene, af hjertet tak.

-Knæk og bræk.  

 
Morten H. Petersen - Kasserer  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 20915459

Om Morten:  

Beskrivelsen er ved at blive opdateret...

 

 

 

 

 

 
Erik Bilde - Næstformand, webmaster  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 20293072

 

Om Erik:  

Jeg har fisket helt fra barnsben, men det var da jeg blev introduceret til karpefiskeriet, at det for alvor blev til en passion.

Jeg fisker både store og små søer i Danmark og i udlandet, og smutter af og til også en tur til stør søen eller på tur med flådstangen.

Det fantastiske for mig ved karpefiskeriet er, at man aldrig bliver færdig med at lære, og at to ture aldrig er ens, samtidig giver vores fiskeri en hel anden mulighed for at være social samtidig med at man dyrker sin fælles interesse, det har givet rigtig mange gode venskaber, der rækker langt ud over fiskeriet.

Jeg er gået ind i foreningsarbejdet, fordi jeg gerne vil være med til at udbrede kendskabet til specimenfiskeriet, og også gerne afmystificere fiskeriet overfor de (i Danmark) mere "traditionelle" lystfiskere. Samtidig er det også vigtigt at vi til stadighed arbejder gør myndigheder og andre organisationer opmærksomme på, at der også er andet i lystfiskeri end fedtfinner og rovfisk.

 
Mark Hemmingsen - Bestyrelsesmedlem, redaktør  
 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 26820937

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om Mark:  

Lystfiskeri, har så længe jeg kan huske fyldt en stor del af min tilværelse. Jeg kan tydeligt huske de første fladfisketure, hvor jeg sammen med min far fiskede ved Hundested havn. Jeg nyder alle facetter af lystfiskeri.

Jeg er en passioneret allroundfisker, som er særlig glad for karpefiskeri. –Karpefiskeriet, har jeg dyrket i mere end 15 år. Mine unge år blev for det meste tilbragt ved Nordsjællandske søer og siden hen, har jeg har været bosat på Fyn, hvor jeg har fisket en del fiskevande. Nu er jeg så bosat Jylland, og hér fisker jeg i en række store jyske søer.

Jeg er uddannet lærer og arbejder til dagligt med at undervise børn og unge i Biologi og Geografi.

Udover fiskeriet elsker jeg at dyrke min anden passion for fotografering og videoredigering, som ofte også viser sig nyttig i forbindelse med mit fiskeri.

Foreningsarbejdet er vigtigt for mig at støtte op om, da jeg er af den overbevisning, at dét er med til at skabe gode rammer for vores fælles passion karpe- og specimenfiskeri.

 

 

 

 
Anders Pehrson - Bestyrelsesmedlem  

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 26110111 

 

 

 

 

 

 

Om Anders:  
Beskrivelsen er ved at blive opdateret...