Foreningen er siden 2004 struktureret i flere forskellige udvalg der varetager forskellige opgaver. Herunder kan du se foreningens struktur og arbejdsfordeling. Der er i alt 5 mand i bestyrelsen.

Under ”Bestyrelse” kan du se hvem der pt. sidder i bestyrelsen. Ønsker du at hjælpe til i en af nedenstående udvalg, er du velkommen til at kontakte foreningens formand Michael Seide på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Bestyrelsen:

Formand:

Samler alle tråde, og hjælper til i alle udvalg om nødvendigt. Er ofte initiativtager og igangsætter. Ansvarlig for Annonce- og bannersalg.

Næstformand:

Har som den eneste råderet over foreningens konto, og er derfor ansvarlig for at betale foreningens regninger, samt registrering af alle betalende medlemmer. Næstformanden er derfor også ansvarlig for foreningens Medlemsdatabase som administreres på hjemmesiden. Næstformand og kassere har et tæt samarbejde.

Kasserer:

Holder regnskab og bogfører alle bilag i tæt samarbejde med næstformanden. Udskriver faktura mm.
Kasseren kan se alle aktiviteter og bevægelser på vores konto.

Udvalgene:

Øst-udvalg:

Østudvalget arrangerer de årlige fish-ins og arrangementer på sjælland.

Vest-udvalg:

Vestudvalget arrangerer årlige de fish-ins vest for Storebælt.

Vandpleje-udvalg:

Vandplejeudvalget står for alt det politiske arbejde, samt årlige oprydningsdage ved de mest belastede offentlige vande.

PR-udvalg:

PR-udvalget står bl.a. for at varetage arbejdet omkring foreningens hjemmeside, foreningens medlemsblad "Karpen" og salg af merchandise i form af trøjer med foreningens logo på.