Østudvalget

Formålet med østudvalget er at implementere flere medlemmer i det frivillige arbejde, således vi på sigt kan få indført nogle nye og spændende fish-ins på sjælland. Med det "nye" østudvalg, bliver arbejdsopgaverne til den enkelte meget mindre.

Østudvalget blev etableret op til Generalforsamlingen i januar 2004, og er opstået som en pendant til Vestudvalget som har fungeret godt de seneste år. Østudvalget tog sin begyndelse med Tom Nielsen (Ansvarlig), Kim Nielsen, Peter Vilars, Jacob Riedel svendsen, Henrik Jonson og Mikkel Pedersen.

I kalenderåret 2018 består udvalget af Peder Lichtenberg og Jan Holm.

Er du interesseret i at deltage i Østudvalgets arbejde, som primært består i at arrangere fish-ins og andre sociale arrangementer på Sjælland, skal du være velkommen til at kontakte foreningens formand Michael Seide på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Sørekord fra Gisselfeld gods, fanget af Jeppe Sikker Jensen til efterårets fish-in i 2004

Vestudvalget

Formålet med Vestudvalget er at implementere flere medlemmer i det frivillige arbejde, således vi på sigt kan få indført nogle nye og spændende arrangementer, herunder fish-ins i Jylland. Med det "nye" Vestudvalg, bliver arbejdsopgaverne til den enkelte meget mindre.

Vestudvalget blev dannet tilbage i Efteråret 2001, af Morten H. Petersen, Thomas Bryld, Gert Møller, Anders Pørksen, Heinrich Hermansen og med Allan Tougaard Christensen som primus motor.
Mange jyder/ fynboer følte på daværende tidspunkt at foreningen Danske Karpefiskere var en klub med aktiviteter primært for folk bosiddende på Sjælland. Derfor var der ikke nogle fordele for jyder/ fynboer ved at være medlem af foreningen Danske Karpefiskere.
Dette ønskede vi at ændre, således at der blev flere fordele ved et medlemskab af foreningen Danske Karpefiskere, og derigennem skaffe flere medlemmer til foreningen Danske Karpefiskere. Derved kunne foreningen blive større, og få mere indflydelse ved offentlige instanser samt andre steder hvor vi kunne bedre forholdene for alle landets karpefiskere.

I kalenderåret 2018 består udvalget af Morten H. Petersen og Kent Jensen.

Er du interesseret i at deltage i Vestudvalgets arbejde, som primært består i at arrangere fish-ins og andre sociale arrangementer på Fyn og i Jylland, skal du være velkommen til at kontakte foreningens formand Michael Seide på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vandplejeudvalget

Formålet med Vandplejeudvalget er at styrke karpens position som anerkendt sportsfisk. Alt for ofte sætter myndighederne spørgsmålstegn ved karpens tilstedeværelse i danske vande og det er udvalgets fornemmeste opgave hen ad vejen at tage de nødvendige diskussioner med en række involverede myndigheder (Skov og Naturstyrelsen, fiskeridirektoratet, kommuner, amter m.m.). En vigtig funktion herunder er at mægle i forbindelse med problemer ved kendte offentlige vande.
Herudover er det også et formål for udvalget at udbrede informationer om opførsel ved vandene (mor er ikke med), hvordan karper håndteres og at store individer helst ikke skal ende på køkkenbordet. Udvalget arrangerer herudover årligt en række oprydningsdage ved kendte hårdt belastede karpevande.

Vandplejeudvalget blev etableret i efteråret 2003 i kølvandet på en sag om fjernelse af karper fra et kendt offentligt tilgængeligt vand. En sag der heldigvis endte lykkeligt for både fisk og fiskere, men som også demonstrerede behovet for et vandplejeudvalg. Udvalget har i tidens løb bl.a. bestået af følgende personer: Mikkel W. Pedersen, Peder Lichtenberg, Kim Nielsen, Kenneth Worm Hansen og Kim Christiansen. Herudover, har  Mads Hussing fra Fiskemagasinet på DK4 fungeret som vores stemme i medierne.

På billedet ses medlemmer som rydder op i Kalvemosen, til et indslag på DK4 "Karpefiskere tager skraldet".

I kalenderåret 2018 består udvalget af Mark Hemmingsen.

Er du interesseret i at deltage i Vandplejeudvalget skal du være velkommen til at kontakte foreningens formand Michael Seide på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. -der altid er brug for flere friske kræfter.

PR-udvalget

Formålet med PR-udvalget er bl.a. at varetage arbejdet omkring foreningens hjemmeside, foreningens medlemsblad "Karpen" og salg af merchandise i form af trøjer med foreningens logo på.

-Den ansvarlige for hjemmesiden er repræsenteret i bestyrelsen.
-Den ansvarlige for medlemsbladet ”KARPEN” er repræsenteret i bestyrelsen.
-Salg af trøjer er repræsenteret i bestyrelsen.

I kalenderåret 2018 består udvalget af Erik Bilde, Rune Strøm Andersen og Marne Jensen.

Er du interesseret i at deltage i PR-udvalget skal du være velkommen til at kontakte foreningens formand Michael Seide på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..