Fællestur til Belgien efter den store karpe.

Antal tilmeldte: 5/10 Pris: 0 DKK Lokation:
Kometvej 2
6230 Rødekro
Dato:
26-03-2024 20:00
31-03-2024 12:00
Sidste frist for tilmelding:
12-03-2024
Beskrivelse

Belgien påsken 2024 26. marts - 31. Marts 2024.

Før i tiden tog mange danske karpefiskere til Holland og Belgien i det tidlige forår for at kickstarte sæsonen, i 2024 gør vi det samme.

Vi kører tirsdag før påske og tager hjem igen søndag morgen så vi er tilbage i Danmark søndag aften.

Vi sigter efter kanalerne i Belgien, det kan være i Flandern og det kan være i Vallonien, det er to forskellige regioner i Belgien og det kræver to forskellige fiskekort.

I Flandern koster det 48 euro for at fiske med to stænger døgnet rundt og i Vallonien er der lidt anderledes, her er det 120 euro for to stænger om dagen og tre stænger om natten. (2023 priser ).

Tanken er man deltager parvis eller enkeltvis i egen bil, vi mødes tirsdag aften den 26. Marts 2024 ved 20-tiden på p-pladsen ved McDonald's Rødekro og følges der ned af og er så klar til at fiske onsdag morgen / formiddag, afgængigt af hvor man ønsker at fiske.

Det er vigtigt at notere sig at man skal betragte det som at de to der kører sammen selv styrer hvor de fisker, selv om kanalerne er mange og lange er det ikke smart for fiskeriet at vi ligger mange på rad og række og det kan være svært at koordinere hvis mange skal flytte samtidigt.

Jeg kan være behjælpelig med inspiration til spots men det er op til de enkelte hvor og hvornår de flytter plads.

Der er også frit for den enkelte om man vil fiske den ene, anden eller begge regioner.

Der er et par timers ekstra kørsel til den sydlige del. Hele turen er afhængig af temperaturene der nede, ligger vi for lavt giver det ikke mening at køre så langt.

Tilmeldingsfrist 12. Marts Max deltager antal 10 personer.

Budget: I står selv for alle udgifter Transport ca. 4.000 kr. pr. Bil eksklusiv evt. Bro og færge.

Fiskekort Flandern ca. 400 kr. Fiskekort Valloinen ca. 900 kr. Det er svært at give et bud på madbudget da det kan være meget individuelt men hvis du sætter 6-800 kr. af pr. Snude er det nok ikke helt skævt.

Så en samlet ca. pris pr. snude ved to personer i en bil er 4.000 kr. - 4.500 kr. afhængigt af hvor du vil fiske og dit forbrug af foder. Vi tager et opstartsmøde på teams ca. 14 dage inden turen.

Du er meget velkommen til at skrive til mig på nikolajdeleuran77@gmail.com hvis du har spørgsmål. Nikolaj 

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 0 DKK