Anders Pehrson, formand

formand@karpefiskere.dk

 

"Jeg har selv fisket karper af 2 omgange, som knægt fra 10 til 17 årig - mest i Lammefjorden, da jeg er barnefødt på Sjælland (Gislinge) Jeg kan derfor sagtens snakke med om “dengang” man, 2 drenge, kunne få 20-30 karper i bogen og 200 skaller på en weekend - men det er så slut nu desværre…..

I 1995 flyttede jeg til Jylland, men genoptog først karpefiskeriet i 2014.

Til dagligt driver jeg selvstændige håndværksvirksomheder med min kone, hvor jeg til dagligt, selv er at finde ude i marken med beskidte fingre. Så at putte en formandspost ind i dagligdagen, er naturligvis drøftet på hjemmefronten, inden jeg gik ind til dette. Jeg er så heldig, at fruen selv elsker bestyrelsesarbejdet, så der var fuld opbakning der fra, da hun også ved, at min passion for karpefiskeriet er i top!"

Nikolaj Deleuran Larsen, næstformand

naestformand@karpefiskere.dk

 

Nikolaj Deleuran Larsen, 46 år bor i Odder sammen med Christina og vore to hunde.

-far til tre, to drenge på hhv. 16 og 19 og en lille pige på 2,5.

-(re) inkarneret karpefisker, fiskede tilbage i starten af 90érne og er startet op igen i starten af   2020.

-Tackletart og jeg står ved det.

Der er begyndt at ske en hel masse i vores forening det sidste års tid, det skal vi fortsætte og udbygge og det vil jeg rigtig gerne være en del af både for mig egen skyld men også for at vi som forening kan tilbyde vore medlemmer en bred vifte af ture, indhold til bladet og på vores hjemmeside samt de sociale medier.

 

mvh

 

Nikolaj

Michael Seide, kasserer

kasserer@karpefiskere.dk

 

"Jeg er en af de gamle her i bestyrelsen og har prøvet stort set alle poster i bestyrelsen, startede som menigt medlem med at være ansvarlig for at sende girokort ud, herefter blev det til en post som næstformand og senere 10 år som formand og nu prøver jeg så kræfter med posten som kasserer.

Kan gødt mærke at tiden til fiskeriet er blevet mindre med årene, tænker tit tilbage på tiden som karpebums, hvor man stort set levede ved vandkanten eller i sin bil, kun afbrudt for at passe ens arbejde, man skal huske at nyde det mens man har det.

De sidste år er det mest hurtige hverdags overnatninger der har stået på programmet, men tænker at tiden snart er inde til at genoptage nogle af alle de udlandsturer som jeg før har nydt.

Jeg er til de små hyggelige vande, men det der tænder mig allermest, er de helt store søer, det at stå ved breden og betragte et helt "hav" vækker noget helt særligt i mig.

Mit fiskeri har budt på mange store oplevelser og givet mig mange venskaber over hele landet ja sågar rundt om i verden, det er noget som jeg værdsætter meget højt."

Lars Alschner, bestyrelsesmedlem

bestyrelsesmedlem1@karpefiskere.dk

Jeg bor med min familie siden 2006 i Danmark i min kones hjemmeby.

Hele begyndelsen af karpefeberen startede i 90erne i Tyskland sammen med 3 kammerater i vores mange foreningsvande, hvor vi fangede karper mellem 5 – 15 kg. 

Desværre fik jeg ikke muligheden for at forsætte med mit fiskeri pga. det manglende netværk/sprog og tid pga. arbejde og min datteres fritidsinteresse, hvilket jeg har støttet op til 100%.

Siden starten af sidste år fandt jeg så det savende netværk og dermed min vej tilbage til den elskende hobby – karpefiskeri.

Hvis jeg skal beskrive mig selv, så er jeg mere den type hyggefis som kan godt lige det sammenvære og hygge, men også kan nyde en tur alene i naturen, for og slappe af, af min travle hverdage som Entrepriseleder.

Jeg vil gerne forsætte mit begyndte rejse og udvide mit allerede bestående netværk af karpefisker og der med besøge i det næste stykke tid så mange søer som muligt rundt i landet.

Rene Olsen, bestyrelsesmedlem

 

bestyrelsesmedlem2@karpefiskere.dk

Jeg er 46 år og bor på den velkendte Lammefjord på Sjælland nær Gislinge.

Til hverdag køre jeg som montør og servicere entreprenørmaskiner.

Jeg har valgt at springe ud i foreningsarbejdet som bestyrelsesmedlem da det har bragt meget socialt med sig for mit vedkommende igennem denne forening her.

Jeg mener selv at kan bidrage meget til at andre også får samme oplevelse som jeg.

Glæder mig til at smøre ærmerne op og tage fat i de opgaver som måtte komme...

Nicolaj Kiikonen Baarsch, bestyrelsesmedlem

bestyrelsesmedlem3@karpefiskere.dk

Nicolaj Kiikonen Baarsch, 35 år bor i Skanderborg sammen med min kone Maja og vores søn.

Har også en datter på 14 som også fisker karper når vejret tillader det, faktisk fylder karpe fiskeret en del hjemme hos os.

Jeg holder rigtig meget af udfordringer og at fiske det ukendte, har de sidste par år arbejdet hårdt i og omkring Skanderborg sø.

En sø jeg har fisket i hele mit liv, som står mig meget nær.

Derfor er jeg også med i bestyrelsen i Skanderborg og er desuden med i vestudvalget ved DKSF, jeg elsker nye tiltag nye ideer og følelsen af der sker noget, er måske det man kalder for en vildbasse i forenings øjemed.

Jeg vil gøre mit for at ryste posen og hjælpe hvor der mangler hænder, og ikke mindst støtte vores fantastiske forening med det jeg kan.

Jeg er altid klar på en god dialog eller ideer så hold jer ikke tilbage, kontakt mig gerne 🙂

Erik Most Kristiansen, bestyrelsesmedlem

bestyrelsesmedlem4@karpefiskere.dk

Erik Most Kristiansen 34 år

 

Jeg har fisket karper i omkring 10 år og  speciemen fiskeri i lige over 15 år siden og jeg elsker næsten alt ved det.

Jeg holder til i det Nordsjællandske, men køre gerne rundt i vores smukke land og udforsker søer rundt omkring og et par udlandsture er det os blevet til og flere er i vente.

Til dagligt bor jeg sammen med min kone og vores to piger, samt en bette hund og så har jeg siddet i beboerbestyrelsen i de sidste 7 år der hvor jeg bor, så jeg er klar på at gi den en skalle her i foreningen med dette også.

Jeg er os udvalgsansvarlig i foreningens østudvalg, hvor vi bla planlægger fish inn.

Skulle man støde på mig eller man har spørgsmål, samt tips eller gode ide'er så henvend dig endelig til mig enten fysisk eller på mine foreningsmail, samt på facebook.

Knæk og bræk derude.

 Juniorrepræsentant

juniorudvalg@karpefiskere.dk

 

Vi mangler nye juniore til juniorudvalget så er det noget for dig så skriv endelig til formanden Anders Pehrson på messenger eller (HER)