Nicolaj Thisted, udvalgsmedlem i Størudvalget

stoerudvalg@karpefiskere.dk

 

Nicolaj Thisted

30år bor på Mors med kone og 2 børn
 
Har været jæge og lystfisker siden barnsben indenfor p&t, fjord, sø og har så været aktiv størfisker i 1,5-2 år hvor jeg har besøgt tæt på alle størvande i Jylland og Fyn en del gange efterhånden, og er ved at have sindssyg mange stør på samvittigheden fordelt på pt 9 forskellige stør arter.
 

Jeg vægter samvær og hygge meget højt. Ved størfiskeri for mig er hyggen vigtigst og kun en bonus at få fisk i slyngen!

Har en side på facebook og Instagram som hedder "Jægeren&Lystfiskeren Fra Mors"
 
Planerne for i år er at få mange flere stør i slyngen og komme til Sjælland et par gange og prøve noget ukendt vand af startet lidt arrangemter op🙏

Mathias Trøjborg, udvalgsmedlem i størudvalget

stoerudvalg@karpefiskere.dk

 

Jeg har fisket siden jeg var helt lille samme med min far i div put søer efter ørreder med alm stang med prop og orm.

Der er brugt mange hyggelige stunder ved søerne, men da jeg bliv lidt ældre fald interessent for fiskeriet og det bliv ikke til så meget fiskeri.

I 2017 blive jeg spurgt af min onkel om jeg ikke skulle prøve at fisk efter sådan nogle stør, stør tænkte jeg hva er det for noget? Så bliv der vist billeder og fortalte lidt om det. Det skulle jeg da prøve så vi fandt ud af at der blev afholdt et arrangement ved Donslund Mølle hvor man kunne komme ud og prøve størfiskeri, det bliv desværre ikke til nogle fisk den dag men det skulle ikke slå mig ud så vi tog en tur til lystfiskergården i Roust et par uger efter. Siden er det blivet til en del tur dertil, men også til andre steder rundt i landet og i udlandet 1 gang til la motta i Tyskland uden fangst.

Karper kan også fanges en gang imellem vis de bider på. 

Benny Elling, udvalgsmedlem i størudvalget

stoerudvalg@karpefiskere.dk

 

Bosiddende i det midtjyske, jeg har fisket siden jeg var en lille knægt, og har igennem tiden beskæftiget mig med mange forskellige former inden for lystfiskeriet, og har altid været til det aktive fiskeri, det der med at side stille og bare vente på bid har ikke rigtig fanget mig... men.. 

I 2018 skulle det her størfiskeri så prøves og lige siden har alt fiskeriet så været passiv fiskeri med 300+ super aktive fights på cv'et 

At tá på en bip bip tur og så lande 500 kg.  stør på en dag, er i den grad aktiv fiskeri hvor der er tid og plads til max hygge. 

Har igennem årene fisket i mange af landets stør/karpe søer i vores lille land, ved siden af størfiskeriet hygger jeg mig også med karperne når jeg skal helt ned i gear.