Medlemslogin

Søg

Som noget helt specielt, kan foreningen nu tilbyde en foreningstur til Owschlager See også kaldet "El Diablo" i Tyskland fre. d. 17 – søn. d. 19 august 2018. 

–Peter Arreborg har som en gestus til foreningen givet muligheden for at vi kan afholde en foreningstur i hans sø. Danske Karpe- og Specimenfiskeres bestyrelse vil gerne benytte lejligheden til at takke Peter Arreborg for hans tro på og støtte til foreningen.

Søens bestand er Ifølge Peter på omkring 300 karper. 
Den største kendte karpe vejede ved tidspunktet for fangsten 26.2 kg, og 12 kendte karper over 20 kg.

Der vil i alt være 6 team pladser(2 pers. pr. team) til turen og heraf deltager 2 fra bestyrelsen på turen i et bestyrelsesteam, for at koordinere og holde styr på arrangementet.

Man tilmelder sig i teams a 2 personer, og blandt alle dem som tilmelder sig, vil der blive trukket lod om 5 team pladser til turen.

Der vil være åben for tilmelding indtil søndag d. 13 maj 2018 kl. 12.00, hvorefter der vil blive trukket lod om de 5 team pladser til turen blandt de tilmeldte.

Tilmeldingen kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

*Personer uden medlemskab af foreningen kan tilmelde sig turen mod betaling af kontingent på 125 kr.

Praktisk info:
-Da grødevæksten i søen kan være voldsom og der er enkelte pladser man skal sejle til, bør hvert team medbringe egen båd, gerne med elmotor.