Medlemslogin

Søg

Hilsen fra den nye formand.
Som mange af jer sikkert er blevet gjort bekendt med, har jeg fået lov at overtage formandsposten efter tidligere formand, Mark Hemmingsen .
Jeg vil starte med, at rette en stor tak for Mark´s virke i bestyrelsen. Mark fortsætter med, at være aktiv i vandplejeudvalget, det er vi i bestyrelsen rigtig taknemmelige for.
Jeg har ingen erfaring som formand, så der kommer sikkert nogle bump på vejen, hvilke jeg nok skal gøre mit bedste for, at tromle ud igen. Jeg ved, at der skal laves en del og det har jeg tænkt mig at prøve, at komme efter så godt som det er muligt.
Som i så mange andre foreninger, når man bliver valgt ind i en bestyrelse, har jeg også en masse “start krudt”, som skal brændes af, men mon ikke det nok skal gå?!
Vi er en frivillig bestyrelse, som skal træffe de beslutninger, der er nødvendige for foreningens drift og udvikling.Dette kan vi naturligvis ikke løse alene, og derfor vil samarbejde med både medlemmer og udvalg. Det glæder os til!
Pga. pandemien var vi desværre nødsaget til at geare ned.
Nu er vi “på den anden side” og derfor skal vi også have gearet op igen - om man vil det eller ej, så tager det tid og kræfter!
I forlængelse heraf, vil vi fra bestyrelsens side meddele, at specimen cuppen desværre IKKE kommer op at køre i 2022.
Lidt om mig:
Jeg har selv fisket karper af 2 omgange, som knægt fra 10 til 17 årig - mest i Lammefjorden, da jeg er barnefødt på Sjælland (Gislinge) Jeg kan derfor sagtens snakke med om “dengang” man, 2 drenge, kunne få 20-30. karper i bogen og 200 skaller på en weekend - men det er så slut nu desværre…..
I 1995 flyttede jeg til Jylland, men genoptog først karpefiskeriet i 2014.
Til dagligt driver jeg selvstændige håndværksvirksomheder med min kone, hvor jeg til dagligt, selv er at finde ude i marken med beskidte fingre. Så at putte en formandspost ind i dagligdagen, er naturligvis drøftet på hjemmefronten, inden jeg gik ind til dette. Jeg er så heldig, at fruen selv elsker bestyrelsesarbejdet, så der var fuld opbakning der fra, da hun også ved, at min passion for karpefiskeriet er i top!
Sidst men ikke mindst, vil hele bestyrelsen takke alle medlemmer for, at bakke op om denne forening - for uden jer var den her jo slet ikke!
Personligt mener jeg, at det i mange henseender er vigtigt med en forening som vores, det er sig alt lige fra, at udvikle strategier, kommunikere med omverdenen samt interessehåndtering, til at sikre at medlemmer har indsigt i og indflydelse på foreningen.
HUSK! at I som medlemmer altid er velkommen til, at kontakte os hvis jeg har noget i hjertet. Det er jeres forening og derfor også jeres opgave, at komme med ris og ros samt forslag til, at gøre forening attraktiv for kommende samt nuværende medlemmer på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
MVH Anders Pehrson