Medlemslogin

Søg

Nyheder

Hilsen fra den nye formand.
Som mange af jer sikkert er blevet gjort bekendt med, har jeg fået lov at overtage formandsposten efter tidligere formand, Mark Hemmingsen .
Jeg vil starte med, at rette en stor tak for Mark´s virke i bestyrelsen. Mark fortsætter med, at være aktiv i vandplejeudvalget, det er vi i bestyrelsen rigtig taknemmelige for.
Jeg har ingen erfaring som formand, så der kommer sikkert nogle bump på vejen, hvilke jeg nok skal gøre mit bedste for, at tromle ud igen. Jeg ved, at der skal laves en del og det har jeg tænkt mig at prøve, at komme efter så godt som det er muligt.
Som i så mange andre foreninger, når man bliver valgt ind i en bestyrelse, har jeg også en masse “start krudt”, som skal brændes af, men mon ikke det nok skal gå?!
Vi er en frivillig bestyrelse, som skal træffe de beslutninger, der er nødvendige for foreningens drift og udvikling.Dette kan vi naturligvis ikke løse alene, og derfor vil samarbejde med både medlemmer og udvalg. Det glæder os til!
Pga. pandemien var vi desværre nødsaget til at geare ned.
Nu er vi “på den anden side” og derfor skal vi også have gearet op igen - om man vil det eller ej, så tager det tid og kræfter!
I forlængelse heraf, vil vi fra bestyrelsens side meddele, at specimen cuppen desværre IKKE kommer op at køre i 2022.
Lidt om mig:
Jeg har selv fisket karper af 2 omgange, som knægt fra 10 til 17 årig - mest i Lammefjorden, da jeg er barnefødt på Sjælland (Gislinge) Jeg kan derfor sagtens snakke med om “dengang” man, 2 drenge, kunne få 20-30. karper i bogen og 200 skaller på en weekend - men det er så slut nu desværre…..
I 1995 flyttede jeg til Jylland, men genoptog først karpefiskeriet i 2014.
Til dagligt driver jeg selvstændige håndværksvirksomheder med min kone, hvor jeg til dagligt, selv er at finde ude i marken med beskidte fingre. Så at putte en formandspost ind i dagligdagen, er naturligvis drøftet på hjemmefronten, inden jeg gik ind til dette. Jeg er så heldig, at fruen selv elsker bestyrelsesarbejdet, så der var fuld opbakning der fra, da hun også ved, at min passion for karpefiskeriet er i top!
Sidst men ikke mindst, vil hele bestyrelsen takke alle medlemmer for, at bakke op om denne forening - for uden jer var den her jo slet ikke!
Personligt mener jeg, at det i mange henseender er vigtigt med en forening som vores, det er sig alt lige fra, at udvikle strategier, kommunikere med omverdenen samt interessehåndtering, til at sikre at medlemmer har indsigt i og indflydelse på foreningen.
HUSK! at I som medlemmer altid er velkommen til, at kontakte os hvis jeg har noget i hjertet. Det er jeres forening og derfor også jeres opgave, at komme med ris og ros samt forslag til, at gøre forening attraktiv for kommende samt nuværende medlemmer på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
MVH Anders Pehrson
Kære medlemmer
 
I indkaldes hermed til generalforsamling.
 
Generalforsamlingen vil i år blive afholdt online, i forsøget på at give alle medlemmer lige gode muligheder for at deltage.
 
Dato og tidspunkt: 
Søndag den 13. marts 2022 klokken 12.00 
 


OBS. Mødelink udsendes til betalende medlemmer af foreningen inden generalforsamlingen.
 

 
Forslag fra medlemmer modtages på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

 
Dagsorden til generalforsamlingen
1. Valg af dirigent
2. Valg af referent
3. Formandens beretning
4. Godkendelse af regnskab
5. Godkendelse af budget, herunder fastsættelse af kontingent
6. Valg af bestyrelse
7. Valg af suppleanter til bestyrelsen
8. Valg af revisor og suppleant for denne
9. Behandling af indkomne forslag
10. Eventuelt
 
Vel mødt og god vind.
I år, har bestyrelsen som konsekvens af at foreningsbladet Karpen ikke har været produceret gennem Covid-19 pandemien, taget beslutning om at lave en Julekalender med indslag fra foreningens mange medlemmer og øvrige bidragsydere, der gennem årene har leveret mange flotte artikler til Karpen.
Herved holder vi foreningsbladets ånd vedlige indtil foreningens nye redaktør får stablet nogle flotte nye blade på benene i det kommende år. 😃
 
Julekalenderen finder foreningens kontingentbetalende medlemmer ved at logge ind på foreningens hjemmeside og herefter vælge punktet "julekalender 2021" under medlemssektionen.
Er du ikke medlem af foreningen, kan du blive det og se julekalenderen, ved at udfylde følgende indmeldelsesformular:
 
 
 

Du kan finde seneste referat fra seneste bestyrelsesmøde under fanen om foreningen. 

Kære medlemmer
 
I indkaldes hermed til generalforsamling, som vil blive afholdt online grundet Covid-19.
 
Dato og tidspunkt: 
Tirsdag den 23. marts 2021 klokken 19.00 
 


OBS. Mødelink udsendes til betalende medlemmer af foreningen.
 

 
Forslag fra medlemmer modtages på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

 
Dagsorden til generalforsamlingen
1. Valg af dirigent
2. Valg af referent
3. Formandens beretning
4. Godkendelse af regnskab
5. Godkendelse af budget, herunder fastsættelse af kontingent
6. Valg af bestyrelse
7. Valg af suppleanter til bestyrelsen
8. Valg af revisor og suppleant for denne
9. Behandling af indkomne forslag
10. Eventuelt
 
Vel mødt og god vind.

Kære medlem

 

Tiden nærmer sig nu, at vi afholder vores eksklusive interview med den kendte engelske karpefisker Julian Cundiff. 

 

 

Arrangementet afholdes på lørdag d. 6 marts kl. 19 via mødeplatformen Microsoft Teams. 

 

Ved arrangementet vil undertegnet forsøge efter bedste evne at interviewe Julian ud fra en rækkefølge relevante spørgsmål om karpefiskeri. 

-Skulle du sidde inde med et spørgsmål, som du godt kunne tænke dig at stille Julian, bedes du sende dette til undertegnet senest fredag d. 5 marts på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

*Alle medlemmer der har betalt kontingent, skulle gerne have modtaget en email fra foreningen med et link til interviewet. 

 
Vi glæder til at "se" dig på lørdag! 
 
Medlemsinfo:
 
Det er lige straks tid til foreningens generalforsamling, som finder sted i morgen onsdag d. 23 september kl. 19-21.
 
Der er nu sendt email ud med link til brug til vores generalforsamling, som i år afholdes som et online videomøde(google meet). Emailen er sendt ud til de medlemmer som har betalt kontingent i indeværende kalenderår.
 
-Såfremt at man ikke har modtaget emailen med link til generalforsamlingen, hører vi gerne fra dig.
 
Vi glæder os til at "se" jer alle til dette års generalforsamling.
 
På bestyrelsens vegne
Mark Hemmingsen
 

Foreningen indkalder til generalforsamling onsdag d. 23 september kl. 19-21.

–Generalforsamlingen vil set i lyset af Covid-19-krisen, blive afholdt som et online videomøde. Et deltagerlink til generalforsamlingen vil blive sendt ud til alle medlemmer pr. email inden selve afholdelsen.

 

Dagsorden til generalforsamlingen

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af referent
  3. Formandens beretning
  4. Godkendelse af regnskab
  5. Godkendelse af budget, herunder fastsættelse af kontingent
  6. Valg af bestyrelse
  7. Valg af suppleanter til bestyrelsen
  8. Valg af revisor og suppleant for denne
  9. Behandling af indkomne forslag
  10. Eventuelt

Vestudvalget har med vilje ventet med udmelding om årets fish-in i Vest. Det er med sorg, vi aflyser dette års fish-in i vest gruppen, men med den omsiggribende covid-19 pandemi, kan vi som udvalg ikke stå med ansvaret for folks helbred, når vi samles i flok. Det er immervæk "kun" en lystfiskerhobby, ingen grund til at tage unødvendige chancer. Indtil forhåbentligt 2021, hvor vi sikkert kan samles igen - Tag ud og fisk

 

Mvh.

Vestudvalget

Medlemsinfo:

På baggrund af seneste udmeldinger fra statsministeren og myndigheder d. 17 marts 2020 aflyses vores generalforsamling d. 29 marts.

Bestyrelsen er lige pt. ved at undersøge muligheden for alternativt at afholde generalforsamlingen som et digitalt videomøde i stedet. -mere information herom følger.

 

Mvh.

/bestyrelsen