Medlemslogin

Søg

Ved et medlemskab af Danske karpe- og specimenfiskere støtter du først og fremmest arbejdet med at udbrede karpefiskeriet og det politiske arbejde i forbindelse med karpe- og specimenfiskeriet. Foreningen arbejder bl.a. for at bevare de Danske karpe- og specimenvande, samt sikre adgangen til dem, når myndigheder har planer om at fjerne karpe- og unikke specimenfiskebestande, eller når laves regler, som gør det mindre attraktivt at fiske i de pågældende fiskevande.

 


Derudover får du ved et medlemskab:

-adgang til medlemsdelen af websitet, som er fyldt med muligheder og nyttige informationer. Her er gode råd om agnfremstilling, artikler om fiskeriet, nyheder, chatroom, oplysninger om fiskevande og meget mere. 

-årligt 2 stk. foreningsblade, som udgives i digital version på websitet. -Bladet trykkes pt. i et lille limited edition oplæg. Det fysiske blad kan købes så længe lager haves.

-mulighed for at deltage foreningens Specimen cup og Fish-in arrangementer. Foreningen bestræber sig på, at kunne afholde flere årlige Fish-ins fordelt over hele landet, hvor et hyggeligt samvær med andre karpe- og specimenfiskere er i højsædet.

-rabatter på indkøb af fiskegrej og agn hos forskellige danske forhandlere. Pt. har foreningen samarbejdsaftaler med Sport Dres, CFC Bait, Fluer.dk, Baitshop, Creeps4you og Netbait.dk.

 

                                       

 

                                                            

  


 

Medlemskabet følger kalenderåret fra 1 januar til 31 december. 

Kontingentpriser for 2019

  • Seniorer: 125 kr.
  • Juniorer u/18: 100kr.   

Ved Junior-indmeldelse kontaktes formand Mark Hemmingsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Ønsker du at blive medlem af foreningen, klikker du blot på linket til indmeldelsesformularen herunder:

>>>Du finder indmeldelsesformularen hér<<<