Medlemslogin

Søg

Ved et medlemskab af Danske karpe- og specimenfiskere støtter du først og fremmest arbejdet med at udbrede karpefiskeriet og det politiske arbejde i forbindelse med karpe- og specimenfiskeriet. Foreningen arbejder bl.a. for at bevare de Danske karpe- og specimenvande, samt sikre adgangen til dem, når myndigheder har planer om at fjerne karpe- og unikke specimenfiskebestande, eller når laves regler, som gør det mindre attraktivt at fiske i de pågældende fiskevande.

 


Derudover får du ved et medlemskab:

-adgang til medlemsdelen af websitet, som er fyldt med muligheder og nyttige informationer. Her er gode råd om agnfremstilling, artikler om fiskeriet, nyheder, chatroom, oplysninger om fiskevande og meget mere. 

-årligt 2 stk. foreningsblade, som udgives i digital version på websitet. -Bladet trykkes pt. i et lille limited edition oplæg. Det fysiske blad kan købes så længe lager haves.

-mulighed for at deltage foreningens Specimen cup og Fish-in arrangementer. Foreningen bestræber sig på, at kunne afholde flere årlige Fish-ins fordelt over hele landet, hvor et hyggeligt samvær med andre karpe- og specimenfiskere er i højsædet.

-rabatter på indkøb af fiskegrej og agn hos forskellige danske forhandlere. Pt. har foreningen samarbejdsaftaler med Sport Dres, CFC Bait, Fluer.dk, Baitshop, Creeps4you, Netbait.dk, Thor Power box og Vital Baits.

 

                                       

 

                                                            

  


 

Medlemskabet følger kalenderåret fra 1 januar til 31 december. 

Kontingentpriser for 2022

  • Seniorer: 150 kr.
  • Juniorer u/18: 100kr.   

Ved Junior-indmeldelse kontaktes kassere Michael Seide på mDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Ønsker du at blive medlem af foreningen, klikker du blot på linket til indmeldelsesformularen herunder:

>>>Du finder indmeldelsesformularen hér<<<