Medlemslogin

Søg

 

Den nuværende bestyrelsen består af:  

Anders Pehrson - Formand  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 26110111

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Anders:  
Jeg har selv fisket karper af 2 omgange, som knægt fra 10 til 17 årig - mest i Lammefjorden, da jeg er barnefødt på Sjælland (Gislinge) Jeg kan derfor sagtens snakke med om “dengang” man, 2 drenge, kunne få 20-30 karper i bogen og 200 skaller på en weekend - men det er så slut nu desværre…..
I 1995 flyttede jeg til Jylland, men genoptog først karpefiskeriet i 2014.
Til dagligt driver jeg selvstændige håndværksvirksomheder med min kone, hvor jeg til dagligt, selv er at finde ude i marken med beskidte fingre. Så at putte en formandspost ind i dagligdagen, er naturligvis drøftet på hjemmefronten, inden jeg gik ind til dette. Jeg er så heldig, at fruen selv elsker bestyrelsesarbejdet, så der var fuld opbakning der fra, da hun også ved, at min passion for karpefiskeriet er i top!

 

 
Morten H. Petersen - Næstformand  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 20915459

Email:

 

Om Morten:

 

Beskrivelsen er ved at blive opdateret...

 

  

 
Michael Seide - Kasserer  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 21491868

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Om Michael:

 
Er efterhånden rundet de 49 år, og jeg har fisket karper i alle mine voksen år. Jeg elsker alt i og omkring karpefiskeriet, helt fra hemmelighedskræmmeriet til hysteriet omkring hvilket grej og bait, der skal bruges.

Har selv været ihærdig boilieruller, men i takt med at tiden er blevet mindre, og der aldrig har været så meget kvalitetsagn på markedet, bliver det nu kun til lidt håndrullet pop up.

Har ingen favorit vande, elsker alt fra små sniger vande til de helt store søer.

En udlandstur i ny og næ har trukket meget de senere år, og derudover er det mest blevet til hurtige hverdagsovernatninger i mellem job.

Noget jeg er meget taknemmelig for ved vores fælles hobby, er de mange venskaber og kontakter, som dét har givet mig igennem årene, af hjertet tak.

-Knæk og bræk.  

 

 
Rachid Bensrati - Bestyrelsesmedlem  
 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 23232200

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Om Rachid:

 

 

Jeg kalder mig selv for original karpefisker. Det må man godt, når man er 60 år+. Fanger jeg noget, så er jeg glad, hvis ikke, er jeg lige så glad. Jeg mødte min første karpe i 1972. Med en bambuspind med line, krog og dej fik jeg den trukket i land. Da jeg kort efter fik bid igen, knækkede min bambuspind. Karpen smuttede, lige så gjorde jeg, og så glemte jeg ellers alt om karper i knapt 17 år. Men lyden af en baitalarm vækkede mig igen. Jeg havde nemlig set spidsen af små bivyer ved en sø lidt uden for Manchester, hvor jeg boede i slutningen af 80’erne. Her mødte jeg engelske karpefiskere med det hele, og så blev jeg ellers diagnosticeret karpist. Mange aftener og weekender blev tilbragt ved søen, hvor karperne gav udfordringer, selv om jeg naturligvis havde skiftet bambuspindene ud med stænger af den bedste kvalitet. Dengang var jeg tilfreds med enkeltdagsture og målet var fangst. I dag fisker jeg nødigt mindre end to døgn ad gangen, til gengæld nyder jeg alt mit grej. Lige fra koppen og blusset til bivyen, stængerne og rodpoden. Bivyen er ”mit sommerhus”. Jeg har i tidens løb mødt mange prægtige mennesker via karpefiskeri, og jeg sætter stor pris på at dele minder og erfaringer, både de gode og de mindre gode, og på den måde være med til at udbrede kendskabet til karpefiskeri.

 

 

Christian Pabst - Bestyrelsesmedlem

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 

Email:

Om Christian:  
Beskrivelsen er ved at blive opdateret...