Medlemslogin

Søg

 

Den nuværende bestyrelsen består af:  

Mark Hemmingsen - Formand, webmaster og redaktør  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 26820937

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Mark:  

Lystfiskeri, har så længe jeg kan huske fyldt en stor del af min tilværelse. Jeg kan tydeligt huske de første fladfisketure, hvor jeg sammen med min far fiskede ved Hundested havn. Jeg nyder alle facetter af lystfiskeri.

Jeg er en passioneret allroundfisker, som er særlig glad for karpefiskeri. –Karpefiskeriet, har jeg dyrket i mere end 15 år. Mine unge år blev for det meste tilbragt ved Nordsjællandske søer og siden hen, har jeg har været bosat på Fyn, hvor jeg har fisket en del fiskevande. Nu er jeg så bosat Jylland, og hér fisker jeg i en række store jyske søer.

Jeg er uddannet lærer og arbejder til dagligt med at undervise børn og unge i Biologi og Geografi.

Udover fiskeriet elsker jeg at dyrke min anden passion for fotografering og videoredigering, som ofte også viser sig nyttig i forbindelse med mit fiskeri.

Foreningsarbejdet er vigtigt for mig at støtte op om, da jeg er af den overbevisning, at dét er med til at skabe gode rammer for vores fælles passion karpe- og specimenfiskeri.

 
 
Morten H. Petersen - Næstformand  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 20915459

Email:

 

Om Morten:

 

Beskrivelsen er ved at blive opdateret...

 

  

 
Michael Seide - Kasserer  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 21491868

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Om Michael:

 
Er efterhånden rundet de 45 år, og jeg har fisket karper i alle mine voksen år. Jeg elsker alt i og omkring karpefiskeriet, helt fra hemmelighedskræmmeriet til hysteriet omkring hvilket grej og bait, der skal bruges.

Har selv været ihærdig boilieruller, men i takt med at tiden er blevet mindre, og der aldrig har været så meget kvalitetsagn på markedet, bliver det nu kun til lidt håndrullet pop up.

Har ingen favorit vande, elsker alt fra små sniger vande til de helt store søer.

En udlandstur i ny og næ har trukket meget de senere år, og derudover er det mest blevet til hurtige hverdagsovernatninger i mellem job.

Noget jeg er meget taknemmelig for ved vores fælles hobby, er de mange venskaber og kontakter, som dét har givet mig igennem årene, af hjertet tak.

-Knæk og bræk.  

 

 
Rachid Bensrati - Bestyrelsesmedlem  
 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 23232200

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Om Rachid:

 

 

Jeg kalder mig selv for original karpefisker. Det må man godt, når man er 60 år+. Fanger jeg noget, så er jeg glad, hvis ikke, er jeg lige så glad. Jeg mødte min første karpe i 1972. Med en bambuspind med line, krog og dej fik jeg den trukket i land. Da jeg kort efter fik bid igen, knækkede min bambuspind. Karpen smuttede, lige så gjorde jeg, og så glemte jeg ellers alt om karper i knapt 17 år. Men lyden af en baitalarm vækkede mig igen. Jeg havde nemlig set spidsen af små bivyer ved en sø lidt uden for Manchester, hvor jeg boede i slutningen af 80’erne. Her mødte jeg engelske karpefiskere med det hele, og så blev jeg ellers diagnosticeret karpist. Mange aftener og weekender blev tilbragt ved søen, hvor karperne gav udfordringer, selv om jeg naturligvis havde skiftet bambuspindene ud med stænger af den bedste kvalitet. Dengang var jeg tilfreds med enkeltdagsture og målet var fangst. I dag fisker jeg nødigt mindre end to døgn ad gangen, til gengæld nyder jeg alt mit grej. Lige fra koppen og blusset til bivyen, stængerne og rodpoden. Bivyen er ”mit sommerhus”. Jeg har i tidens løb mødt mange prægtige mennesker via karpefiskeri, og jeg sætter stor pris på at dele minder og erfaringer, både de gode og de mindre gode, og på den måde være med til at udbrede kendskabet til karpefiskeri.

 

 

Christian Pabst - Bestyrelsesmedlem

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 

Email:

Om Christian:  
Beskrivelsen er ved at blive opdateret...