Foreningen er siden 2004 struktureret i flere forskellige udvalg der varetager forskellige opgaver. Herunder kan du se foreningens struktur og arbejdsfordeling. Der er i alt 5 mand i bestyrelsen.

Under ”Bestyrelse” kan du se hvem der pt. sidder i bestyrelsen. Ønsker du at hjælpe til i en af nedenstående udvalg, er du velkommen til at kontakte foreningens Er du interesseret i at deltage i PR-udvalget skal du være velkommen til at kontakte foreningens formand Anders Pherson E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bestyrelsen:

Formand:

Samler alle tråde, og hjælper til i alle udvalg om nødvendigt. Er ofte initiativtager og igangsætter.

Indkalder og udarbejder dagsordner i forbindelse med bestyrelsesmøder og generalforsamling.

Ansvarlig for Annonce, bannersalg og sponsorudvalget

Næstformand:

Næstformanden er stedfortræder ved formandens fravær.

Næstformand og kassere har et tæt samarbejde om foreningens økonomi.

Kasserer:

Holder regnskab og bogfører alle bilag i tæt samarbejde med næstformanden. Udskriver faktura og betaler regninger mm.
Kasseren har adgang til vores konto samt myshop.

Kasseren har adgang til medlemsdatabase.

Kasseren registrere nye medlemmer og opkræver kontigent.

Øvrige bestyrelsesmedlemmer:

Byder ind på de opgaver der opstår og går til hånde hvor det er nødvendigt.

Udvalgene:

Øst-udvalg:

Østudvalget arrangerer de årlige fish-ins og arrangementer på sjælland.

Vest-udvalg:

Vestudvalget arrangerer årlige de fish-ins vest for Storebælt.

Vandpleje-udvalg:

Vandplejeudvalget står for alt det politiske arbejde, samt årlige oprydningsdage ved de mest belastede offentlige vande.

PR-udvalg:

PR-udvalget står bl.a. for at varetage arbejdet omkring foreningens hjemmeside, foreningens medlemsblad "Karpen" og salg af merchandise i form af trøjer med foreningens logo på.

Sponsor-udvalg

Sponsor udvalget står bl.a. for medlemsfordele ved at varetage og indgå sponsor og samarbejdsaftale.