Medlemslogin

Søg

 

Østudvalget består af:

 
Peder Lichtenberg   
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil:

Om Peder:  

Beskrivelsen er ved at blive opdateret...

 

 

 

 

 

Jan Holm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil:

 
Om Jan:  

Beskrivelsen er ved at blive opdateret...

 

 

 

 

 

Vestudvalget består af:

 

Kent Jensen 

 
   

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil:

Om Kent:  

Kent Uldahl Jensen - årgang 1980

Min passion for fiskeriet stammer nok helt tilbage fra barndommen hvor adskillige timer blev brugt langs åerne og ved mosens bred.

Allerede som meget ung nød jeg at være i naturen og fandt hurtigt ud af det var mindst lige så sjovt at tilbringe timerne ved vandet som det var i skoven med hulebyggeri og lign.

Medefiskeriet har de seneste par årtier optaget mig mest og derfor har jeg også gennem nogle år været medlem af bestyrelsen for dkk og sidenhen valgt at gå ind i vestudvalget for forhåbentlig at være med til at stable en masse spændende arrangementer og fish-ins på benene...

 

 

 
Morten H. Petersen   
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 

Om Morten:  

Beskrivelsen er ved at blive opdateret...

 

 

 

 

 

 

Vandplejeudvalget består af:

 
Mark Hemmingsen  
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 26820937

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om Mark:  

Lystfiskeri, har så længe jeg kan huske fyldt en stor del af min tilværelse. Jeg kan tydeligt huske de første fladfisketure, hvor jeg sammen med min far fiskede ved Hundested havn. Jeg nyder alle facetter af lystfiskeri.

Jeg er en passioneret allroundfisker, som er særlig glad for karpefiskeri. –Karpefiskeriet, har jeg dyrket i mere end 15 år. Mine unge år blev for det meste tilbragt ved Nordsjællandske søer og siden hen, har jeg har været bosat på Fyn, hvor jeg har fisket en del fiskevande. Nu er jeg så bosat Jylland, og hér fisker jeg i en række store jyske søer.

Jeg er uddannet lærer og arbejder til dagligt med at undervise børn og unge i Biologi og Geografi.

Udover fiskeriet elsker jeg at dyrke min anden passion for fotografering og videoredigering, som ofte også viser sig nyttig i forbindelse med mit fiskeri.

Foreningsarbejdet er vigtigt for mig at støtte op om, da jeg er af den overbevisning, at dét er med til at skabe gode rammer for vores fælles passion karpe- og specimenfiskeri.

 

 

 

 

 

PR-udvalget består af:

 
Rune Strøm Andersen  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 

 
Om Rune:  

Beskrivelsen er ved at blive opdateret...

 

 

 

 

 
Erik Bilde   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 20293072

 

Om Erik:  

Jeg har fisket helt fra barnsben, men det var da jeg blev introduceret til karpefiskeriet, at det for alvor blev til en passion.

Jeg fisker både store og små søer i Danmark og i udlandet, og smutter af og til også en tur til stør søen eller på tur med flådstangen.

Det fantastiske for mig ved karpefiskeriet er, at man aldrig bliver færdig med at lære, og at to ture aldrig er ens, samtidig giver vores fiskeri en hel anden mulighed for at være social samtidig med at man dyrker sin fælles interesse, det har givet rigtig mange gode venskaber, der rækker langt ud over fiskeriet.

Jeg er gået ind i foreningsarbejdet, fordi jeg gerne vil være med til at udbrede kendskabet til specimenfiskeriet, og også gerne afmystificere fiskeriet overfor de (i Danmark) mere "traditionelle" lystfiskere. Samtidig er det også vigtigt at vi til stadighed arbejder gør myndigheder og andre organisationer opmærksomme på, at der også er andet i lystfiskeri end fedtfinner og rovfisk.

 

 

 
Marne Jensen  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 

 

 

 

 

 

Om Marne:  

Jeg er 37 år og fra Aalborg. Jeg har fisket siden jeg var 4 år. Startede specimenfiskeri for 3 år siden. Har dog fanget en del brasen og en enkelt græsser på 8 kg for mange år siden.