Medlemslogin

Søg

 

Østudvalget består af:

 
Peder Lichtenberg   
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil:

Om Peder:  

Beskrivelsen er ved at blive opdateret...

 

 

 

 

 

Jan Holm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil:

 
Om Jan:  

Beskrivelsen er ved at blive opdateret...

 

 

 

 

 

Vestudvalget består af:

 

Kent Jensen 

 
   

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil:

Om Kent:  

Kent Uldahl Jensen - årgang 1980

Min passion for fiskeriet stammer nok helt tilbage fra barndommen hvor adskillige timer blev brugt langs åerne og ved mosens bred.

Allerede som meget ung nød jeg at være i naturen og fandt hurtigt ud af det var mindst lige så sjovt at tilbringe timerne ved vandet som det var i skoven med hulebyggeri og lign.

Medefiskeriet har de seneste par årtier optaget mig mest og derfor har jeg også gennem nogle år været medlem af bestyrelsen for dkk og sidenhen valgt at gå ind i vestudvalget for forhåbentlig at være med til at stable en masse spændende arrangementer og fish-ins på benene...

 

 

 
Morten H. Petersen   
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 

Om Morten:  

Beskrivelsen er ved at blive opdateret...

 

 

 

 

 

 

Vandplejeudvalget består af:

 
Mark Hemmingsen  
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 26820937

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om Mark:  

Lystfiskeri, har så længe jeg kan huske fyldt en stor del af min tilværelse. Jeg kan tydeligt huske de første fladfisketure, hvor jeg sammen med min far fiskede ved Hundested havn. Jeg nyder alle facetter af lystfiskeri.

Jeg er en passioneret allroundfisker, som er særlig glad for karpefiskeri. –Karpefiskeriet, har jeg dyrket i mere end 15 år. Mine unge år blev for det meste tilbragt ved Nordsjællandske søer og siden hen, har jeg har været bosat på Fyn, hvor jeg har fisket en del fiskevande. Nu er jeg så bosat Jylland, og hér fisker jeg i en række store jyske søer.

Jeg er uddannet lærer og arbejder til dagligt med at undervise børn og unge i Biologi og Geografi.

Udover fiskeriet elsker jeg at dyrke min anden passion for fotografering og videoredigering, som ofte også viser sig nyttig i forbindelse med mit fiskeri.

Foreningsarbejdet er vigtigt for mig at støtte op om, da jeg er af den overbevisning, at dét er med til at skabe gode rammer for vores fælles passion karpe- og specimenfiskeri.

 

 

 

 

 

PR-udvalget består af:

 
Michael Seide   
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger:

Mobil: 21491868

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 
Om Michael:  

 

   
Er efterhånden rundet de 49 år, og jeg har fisket karper i alle mine voksen år. Jeg elsker alt i og omkring karpefiskeriet, helt fra hemmelighedskræmmeriet til hysteriet omkring hvilket grej og bait, der skal bruges.

Har selv været ihærdig boilieruller, men i takt med at tiden er blevet mindre, og der aldrig har været så meget kvalitetsagn på markedet, bliver det nu kun til lidt håndrullet pop up.

Har ingen favorit vande, elsker alt fra små sniger vande til de helt store søer.

En udlandstur i ny og næ har trukket meget de senere år, og derudover er det mest blevet til hurtige hverdagsovernatninger i mellem job.

Noget jeg er meget taknemmelig for ved vores fælles hobby, er de mange venskaber og kontakter, som dét har givet mig igennem årene, af hjertet tak.

-Knæk og bræk.