Medlemslogin

Søg

I begyndelsen af 2018 blev Danske Karpe- og Specimenfiskere gjort opmærksom på at Hakkemosen var en del af planerne om et stort badelandsbyggeri i Høje Taastrup Kommune. –I den forbindelse har Danske Karpe- og Specimenfiskere valgte at kontakte hhv. Ishøj Sportsfiskerklub, som har fiskeretten til Hakkemosen, samt Høje Taastrup kommune som ejer arealet, hvor Hakkemosen er placeret. Høje Taastrup Kommune har ønsket at ændre i lokalplanen for området, således at det området kunne sælges til private investorer. På nuværende til punkt mangler blot økonomiudvalgets og byrådets endelige godkendelse den 24. april. I købsaftalen for området står bl.a. at alle borgere skal sikres adgang til Hakkemosen fra solopgang til solnedgang.

Foreningen har haft som mål at finde ud af, hvad det var op og ned i sagen, således at medlemmerne kunne blive informeret herom.

-Foreningen gør derfor ikke mere ud af sagen, og lader Ishøj Sportsfiskerklub om arbejdet med fremadrettet planer for fiskeretten i Hakkemosen. –Ønsker Ishøj Sportsfiskeriforening fremadrettet støtte fra Danske Karpe- og Specimenfiskere, bistår foreningen selvfølgelig gerne med de kompetencer foreningen har.

 

*Du kan herunder læse seneste mediedækning af sagen:

 

https://sn.dk/Taastrup/Vandland-paa-vej-Der-kommer-hegn-om-Hakkemosen/artikel/738533

 

https://sn.dk/Taastrup/Plan-for-kaempe-vandland-er-taet-paa-maal/artikel/738531