Medlemslogin

Søg

Danske Karpe- og Specimenfiskere har taget kontakt til Århus Kommune for at få en dialog i gang omkring det rekreative karpefiskeri i Tranbjerg Sø. –Der er blevet opsat nyt skiltning med campering forbudt ved søen, og det har ført til at lokale borgere har anmeldt flere karpefiskere for at campere... 

 

Klik på nedenstående link, og læs hvad Danske Karpefiskere har skrevet til Århus Kommune:

Dialog med Århus Kommune

 

Nyt i sagen pr. 16/4-2019:

Der samarbejdes i øjeblikket med Århus Kommune om udarbejdelsen af ny skiltning, som bliver mere præcis end de nuværende pæle med piktogrammer.

Indtil en ny skiltning er opsat ved søen, vil vi opfordre karpefiskere til at udvise mådehold og tålmodighed i forhold til sagen, således at foreningens samarbejde med Århus Kommune ikke falder til jorden. - Det vil i praksis betyde, at man kun i begrænset omfang bør at slå sin bivvy eller brolly op i dagstimerne, og at den skal fjernes om natten.

Skulle der alligevel mod forventning opstå udfordringer med klager fra søens øvrige rekreative brugere og evt. politiopbud, må der gerne henvises til følgende email sendt fra Århus Kommune til Østjyllandspoliti: